perjantai 4. tammikuuta 2013

Touch for the very first time

Moikka vaan kaikille!
Oon jo pidemmän aikaa miettinyt, että alottaisin blogin pitämisen ja tänään sitten viimein sen päätin tehdä. Tekstit ei välttämättä ole heti aluksi mitään maailman parhaita, pahoittelut siitä! Aluksi yritän saada tämän käyttöjärjestelmän itelleni tutuksi ja sen jälkeen pitäisi saada vielä sisällöstäkin hyvä, pienet paineet :D Blogin sisällöstä sen verran vielä, että suurimmaksi osaksi kerron täällä vuokrahevosestani ja siitä mitä meille kuuluu, mutta en tietenkään unohda elämääni tallin ulkopuolelta. Voisin sanoa, että tämä on sellanen hevostelu/lifestyle blogi. 


Itse oon 16-vuotias tyttö Nastolasta, tuppukylästä lähellä Lahtea. Aikani kuluu suurimmaksi osaksi lukioon, kavereihin, vuokrahevoseeni, poikaystävääni ja kaikkeen mahdolliseen. Niistä aionkin kertoa teille täällä blogissa. Olen rento, mukavuuden haluinen, hauska (itsekehu haisee) ja yleensä mukava, mutta huonojakin päiviä on, välillä liian useastikin. Itseäni en sen enempää jaksa esitellä, että edes jonkinlainen yksityisyys säilyy. Ja onhan se vain tylsä kertoa itsestään koko ajan! Etteköhän te saa tietää minusta ihan tarpeeksi teksteistäni. Ja tottakai saa kysellä, oon aika avoin ihminen, mutta en lupaa, että kaikkeen vastaisin :) Täältä voi lukea sitten lisää.


Ja nyt sitten tärkeimpään aiheeseen, eli mun suloisimpaan vuokrahevoseen! Sen nimi on Hildegard, tutummin Hilde. Oon vuokrannut sitä vasta noin 4 kuukautta, mutta siinä ajassa on jo ehtinyt tutustumaan hyvin ja voin sanoa, että tästä hevosesta tykkään. Ennen Hildeä kävin ratsastuskoulussa tunneilla ja pidin taukoa aina vähän väliä, mutta onneksi tämän tamman sitten etsinnän jälkeen löysin. Hilde on juuri sellainen mitä haluan, rauhallinen, välillä vähän lapsi ja miellyttämisen haluinen. Hilde on vielä aika nuori, vasta 5-vuotias, mutta eipä se ole haitannut kun on niin järkevä tapaus. Kerron Hildestä ja meidän "historiasta" vähän myöhemmin lisää. 


Tässä nyt oli elämäni ensimmäinen blogikirjoitus, toivottavasti into jatkuu! Ja mulla olisi heti teille kysyttävää, eli miten saan tonne otsikon tilalle jonkun bannerin? Ja miten saan tohon ylös sellasen välilehden mikä lie, missä yleensä on esitelty blogin kirjoittaja, hevonen jne? Kiitos avusta, ja parannuksia saa ehdotella!

2 kommenttia:

  1. Bannerinhan voi tosiaan itse tehä koneella, photofiltret, paintit yms. Jonka jälkeen sä menet ulkoasu kohtaan ja valitset siitä ylätunnisteen ja kuva, johonka siis laitat sen joko koneelta lisättynä taikka muualta mm. flickr, photobucket yms. JA MUISTA! Valitse kohta ''otsikon ja kuvauksen tilalla'' niin banneriin ei tule mitään ylimääräisiä hökötyksiä. :D Tosiaan esittelysivua en yhtään muista miten tehdään, mutta toivottavasti joku fiksumpi sen sulle viellä kertoo.

    Kuvien laatu + koko on aikalailla blogeissa se suosikki. Joten kannattaa panostaa niihin ja kokoahan saa isonnettua kun sen lisää. Teet blogiteksteistä mielenkiintosia yms. Itse ainekin tykästyin näin ekastakin postauksesta ja aion kyllä jäädä seurailemaan! :) Toivottavasti tästä oli jotakin apua :D

    http://shardpieces.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain jotenkin väsättyä nyt ton bannerin, mutta laatu ei ainakaan ole mikään maailman paras. Harjoitteluahan se vaatii.
      Aattelinkin, että jatkossa otan parempia kuvia, kun on jotain mitä varten ottaa. Ennen otin nimittäin aina kännykällä vaan, että olisi jotain muistoja, mutta nyt kun ne menevät julkaistavaksi niin pakko vähän parantaa.

      Kiitos kommentistasi, meen tsekkaa sun blogin kohta :)

      Poista