keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Blogini arvostelu ja arvontaan osallistuminen

Moikka!
facebookissa laitoin tollaseen hevosbloggaajat ryhmään arvosteltavakseni oman blogini, josta tuli tällainen arvostelu:
"Yksinkertainen ja kiva ulkoasu. Banneri voisi olla ehkä vähän matalampi, mutta muuten kokonaisuudessaan onnistunut blogi ulkoasun kannalta. Hyvät esittelysivut sekä kirjoittajasta että hevosesta, kirjoittajan esittelystä löytyy myöskin ratsastushistoria sopivasti tiivistettynä. Postauksia tulee 1-2 kertaa viikossa ja niissä on sopivasti sisältöä. Fontti selkeä. Bloggaajan kirjoitustyyli on hyvä, eikä virheitä löydy teksteistä nimeksikään. Kuvia on melko vähän postausta kohden ja ne voisivat olla isoja, laadultaan kuitenkin hyviä. 9-." 

Banneri muuttuu joskus huhtikuussa, koska silloin Hilde lähtee ja täytyy sillon panostaa tuohon kokoon. Mä oon yrittänyt panostaa tekstin virheettömyyteen, koska itse vihaan kirjoitusvirheitä, joten hyvä, että joku tykkää! Kuvia yritän laittaa paljon, mutta se on puhelimella vähän hankalaa. Ja tottakai puhelimen kuvanlaatu on paljon huonompi kuin kameralla otetut, mutta ehkä mä joskus vielä panostan kunnolla ja kantaisin sitä kameraa mukana.
Nyt te rakkaat lukijat, saatte itse jättää kommentin blogista. Mistä tykkäät/et tykkää, mitä et muuttaisi ja missä olisi parantamisen varaa? Olisin kommenteista tosi kiitollinen, koska haluaisin blogista mieluisan teille. 

Ja sitten siihen arvontaan. Eli http://kisateam.blogspot.fi/ järjestää arvonnan, jossa voi voittaa Kingslandin pipon, ja kolme arpaa sai, jos mainostaa blogia omassaan. Osallistukaa tekin tohon ja sormet ristiin, että voitto tulisi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti