tiistai 19. helmikuuta 2013

Liikuntaa kiitos!

Pirteetä tiistaita kaikille!
Mulla on ollut hirveä hinku päästä jo lenkille, ryhmäliikuntatunneilla ja tallille, en tykkää yhtään tästä liikuntakiellosta! Tuntuu, että oon vaan kotona maannut ja syönyt herkkuja ja kohta en jaksa enää mitään tehdä. Lauantaina kävin ostamassa itselleni 2117 of swedenin musta-vaaleanpunaisen ulkoilutakin, jota aion käyttää lenkkeillessä. Toivottavasti tulis pian lämpimämpi, ni pääsis tota käyttämään. Huomenna ois tarkoitus kokeilla tota, jos ei vaikka ihan kokonaan jäätyis. En löytänyt netistä kuvaa ja en jaksanut alkaa itse ottamaan.
Kohta hiihtoloma, ja ensimmäisenä lauantaina tarkoituksena mennä katsomaan koulukisoja heti aamusta. Kuvaajan viralla mä siellä oon, mutta kiva käydä katsomassa, varsinkin kun ratsutila Toukolan hevosia on kisaamassa! Lomaviikolla tarkoitus olis käydä lenkillä ja rauhallisesti aloittaa ryhmäliikuntatunnit, mutta ratsastuksesta pysyn vielä poissa, koska siinä tissit hölskyy niin pahasti :D Tottakai viikkoon mahtuu myös shoppailua ja varsinkin urheiluvaatteita olis tarkoitus käydä hakemassa. Ja hiihtoloman vikana viikonloppuna mennään perheen ja Juuson kanssa mökille vähän pilkkimään ja hiihtämään, toivottavasti säät suosii. Minkälaisia lomasuunnitelmia teillä on vai onko teillä kenties tällä hetkellä loma?
Loppuun vielä muutama kollaasi treenivaatteista, joita haluaisin. Kaikkia en voi saada, mutta jos ees muutamat kävisin hakemassa tässä lähiaikoina.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti